het tijdschrift

VILLAS, luxueuze en tweetalige publicatie (Nederlands-Engels), van bijna 300 pagina's, stelt met verfijning kleurenreportages voor over de mooiste woningen en bespreekt de laatste tendensen op het vlak van architectuur, renovatie, interieur, design, eco-energy en kunst.

VILLAS biedt ook meer gerichte rubrieken: keukens, badkamers, tuinmeubilair, terrassen, bekleding (vloeren en muren), stoffen, tafel zetten, tuinen, verlichting, enz...

Inlichtingen in " News", "Showrooms", "Books", "Expo", "Architecture", "Design", "Eco-energy", "Lifestyle", "Interior" en "Art" vatten de laatste nieuwigheden samen.

Het geheel is verrijkt door advertenties die uitzonderlijk besteed zijn aan bouw en verbouwing, interieurinrichting, design en alle benodigdheden van de "Home". Om een maximum prestige aan het tijdschrift te geven worden alleen hele pagina's voor de reclameboodschappen gereserveerd.

Die zeer mooie zesmaandelijkse uitgave is verkrijgbaar per abonnement en ook in de boekhandels, in de kiosken en in de grootwarenhuizen dichtbij de kassa om nog meer in de kijker te komen.

VILLAS richt zich tot architecten, decorateurs, designers en studenten maar ook tot het grote publiek.

De oplage is 35.000 exemplaren en de verspreiding is in BelgiŰ, Nederland en Groothertogdom Luxemburg.

VILLAS, gesticht sinds 1970, wordt uitgegeven door EDITION VENTURES n.v.